Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. SFS on  taloudellista voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäseninä on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio. SFS on jäsenenä kansainvälisessä standardisoimisjärjestössä ISOssa (International Organization for Standardization) ja eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä (European Committee for Standardization).

SFS:n päätehtäviä ovat SFS-standardien laadinta, vahvistaminen, julkaiseminen, myynti ja viestintä.  SFS vahvistaa ja julkaisee kansalliset standardit. Pääosa SFS-standardeista perustuu kansainvälisiin tai eurooppalaisiin standardeihin. SFS laatii standardeja yhteistyössä kahdentoista toimialayhteisön kanssa. Lisäksi julkaisemme SFS-käsikirjoja eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille. SFS valvoo kansainvälisten järjestöjen ja niiden jäsenten standardien tekijänoikeutta Suomessa.

 • Haluatko kysyä meiltä jotakin?

  Voit käyttää yleisluontoisiin kysymyksiin oheista lomaketta. Mikäli asiasi on luottamuksellinen, suosittelemme yhteydenottoa suoraan sähköpostilla tai soittamalla.

 • Yhteyshenkilö

  Virve Riikonen, Rakennustieto
  STEK ry:n puheenjohtaja
  virve.riikonen@rakennustieto.fi
  puh. 050 3827 378

Ole meihin yhteydessä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.