Rakennustieto Oy

Rakennustieto Oy on Rakennustietosäätiö RTS sr:n omistama osakeyhtiö, joka toimii kiinteistö- ja rakentamisalan tietopalveluiden ja julkaisujen kustantajana. Sähköisiä tietopalveluita ja alan kirjallisuutta tuotetaan talonrakentamisen, infra-alan, talotekniikan, sisustamisen ja kiinteistönpidon tarpeisiin erityisesti alan ammattilaisille. Monet tuottamistamme sisällöistä ja julkaisuista palvelevat myös kuluttajia. Rakennustieto kustantaa vuosittain 25-40 uutta kirjanimekettä.

Rakennustiedosta löytyvät ajankohtaiset rakennusalan säännökset, yleiset laatuvaatimukset, ohjeet, kustannustietous ja tuotetiedot. Alan tietotarpeista tehdään jatkuvaa selvitystyötä. Rakennustiedon tietosisällöt uusiutuvat jatkuvasti. Ajankohtaisen tiedon lisäksi Rakennustiedosta löytyy myös rakentamisen historiatietoa, esimerkiksi rakentamisen ohjekortteja jälleenrakennusajasta, vuodesta 1942 alkaen.

Rakennustiedon verkkokaupassa tarjotaan laaja valikoima koti- ja ulkomaisten kustantajien julkaisuja ja sitä kautta löytyvät myös sähköiset palvelumme.

Rakennustieto toimii aktiivisesti alan kansainvälisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Yhteistoiminnan tavoitteena on korkeatasoisen, laadukkaan ja terveellisen rakennetun ympäristön edistäminen.

 • Haluatko kysyä meiltä jotakin?

  Voit käyttää yleisluontoisiin kysymyksiin oheista lomaketta. Mikäli asiasi on luottamuksellinen, suosittelemme yhteydenottoa suoraan sähköpostilla tai soittamalla.

 • Yhteyshenkilö

  Virve Riikonen, Rakennustieto
  STEK ry:n puheenjohtaja
  virve.riikonen@rakennustieto.fi
  puh. 050 3827 378

Ole meihin yhteydessä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.